·400 syf.····Okunma: 25 Haziran 2026 22:57 Hellooo
Sizlere beş kitaplık kasaba temalı yepyeni bir seri getirdim.
Kitapta sevdiğim tüm karakterlerin kitabının olması çok güzel lâkin yayınevinin seri çıkarmadaki istikrarsız zamanlamasını düşününce üzülmüyor değilim.
Artık beş yılda mı okuruz on yılda mı o kısım muamma.
Kitabı kurgu olarak büyük beklentilere girmeden okursan gayet güzel. Ama zaten kasaba romantizmi olan bir kurgu için büyük beklentilere de girmeye gerek yok.
Cece Ashby leş gibi bir nışanlıdan ayrılıp ailesinin yanına büyüdüğü çiftliğe geri döner. Abi Wade (kendisi favorim olur) annesi ile beraber çiftliği işletiyor. Diğer kardeşi Cole ise bekar baba olarak kasabanın şerif yardımcılığını üstlenmiş.
Nash Carter ise eski bir NHL oyuncusu. Emekli olunca kasabaya geri dönüp birden fazla işletmenin sahibi olur. Aynı zamanda Wade ile çok yakın olan yarı kovboymuz ona çiftlikte atlarada yardım eder.
Küçüklükten beri Cece'yi korumayı da kendisine görev edinmiş, aşırı seksi, karizmatik, ters şapka takan, kareli gömlekle can yakmayı da ihmal etmeyen kovboy tanesi.
Yıllar sonra Cece'nin kasabaya dönmesi dengelerini epey değiştiriyor ama ailesi gibi gördüğü Ashby ailesini kaybetmeyi göze alamaz.
Nash karakteri için diyecek kötü sözüm elbette yok. Yaşadığı acı kayıplar onu bilema korkak yapsada şahsen ben kendisine hak verdim.
İnanmazsınız Cece'yi de sevdim. Her insan hata yapar onun hatası da leş gibi bir adamla senelerini harcamak oldu.
Artık birbirlerine karşı koyamaz oldukları andan itibaren neredeyse kitabın tamamı yetişkin içerik olması kimseyi şaşırtmaz sanırım.
Artık şey der oldum; ne kadar geç ilişkiye başlarlarsa o kadar iyi. Zira o vakte kadar kitap konuşu kitapken bir anda konusuz kitaba dönmesi kaçınılmaz.
Malum kısımları saymazsak keyifle okudum ve oturdum serinin devamını bekliyorum.
Kasaba bonus olarak kovboy hikayesi seviyorsanız o zaman tabiki alın OKUYUN ve OKUTUN
KitapRüyasından Sevgilerle