2026 90. kitabı
Okunma: 25 Haziran 2026 00:00
#fundaokuyupyorumluyor "Herkesin bir sırrı vardır... Ama bazı sırlar öldürebilir." O Kız ve Gerçeğin İzinde'nin çok satan yazarı The Kitap Yayınları ndan çıkan benim de beğeniyle okuduğum @ruthwarewriter nın en son çıkan zekice kurgulanmış ve soluksuz bir şekilde okunabilecek psikolojik gerilim tarzında olan #mükemmelçift adlı kitabı ile geldim. Yazar, bu kitabında psikolojik gerilim ile gizemi ustalıkla harmanlamış, okuru ilk sayfadan son sayfaya kadar diken üstünde tutmayı başarıyor. Başlangıçta sıradan bir şov gibi görünen hikâye, sayfalar ilerledikçe güvenin, ihanetin ve hayatta kalma içgüdüsünün sınandığı karanlık bir kabusa dönüşüyor. Akademik hayatı çıkmaza giren ve özel yaşamında da zor günler geçiren Lyla'nın, erkek arkadaşı Nico ile birlikte katıldığı "Mükemmel Çift" yarışması ilk bakışta yeni bir başlangıç gibi görünse de, ıssız tropik adada yaşanan beklenmedik olaylar her şeyi altüst ediyor. Dış dünyayla tüm bağların kopması, karakterlerin tek tek sakladıkları sırların ortaya çıkması ve kime güvenileceğinin belirsizleşmesi, romanın temposunu sürekli yüksek tutmayı ustalıkla başarıyor. Roman, modern bir anlatımla sunulmuş başarılı bir psikolojik gerilim örneği adeta. Gizemi çözmek ve tahmin yürütmeyi seven okurlar için bolca ters köşe barındırıyor benden söylemesi veeee finalde okuru yazara karşı büyük bir zeka hayranlığı ile başbaşa bırakıyor. O Kız, kitabından sonra bu kitabı da benim çok sevdiklerim arasına girdi. Okumak isteyenlere şimdiden keyifli vakitler dilerim Kitapla ve sağlıkla kalın
Mükemmel ÇiftRuth Ware · The Kitap · 202678 okunma