2026 79. kitabı
"Her insan kendi derdini, dert sanıyordu oysa dertler asla kiyaslanmaması gereken meselelerdi. Görünen o ki bir derdi unutmanın en iyi yolu, daha büyük bir derde sahip olmaktı." Selam #materserisi bin ilk kitabı #piamater #okudumbitti Nöro-roman kategorisindeki kitapta sinirbilimsel gerçekler ve kurgu harmanlanmış halde okuyucuya sunuluyor. Verilen bilgiler, örnekler öyle güzel kurguya yedirilmiş ki sıkılmadan hatta büyük bir merak ile okunuyor. Sakin tempoda başlayan kitap ortalarına doğru hareketleniyor , sonlarına doğru dav tempo ve merak artıyor. Meryam eşini dedektiflere takip ettirir ve onun kendisini aldattığını öğrenir. Çok kızgındır, evi terk eder ve kayıplara karışır. Kocası, kız kardeşi ve çevresindeki insanlar onu aramaya başlarlar... Bol karakterli olan kitapta başta her karakter birbiri ile çok ilgili gibi görünmese de sayfalar ilerledikce aralarındaki bağlantılar ortaya çıkıyor ve okumayı keyifli olduğu kadar heyecanı da yüksek bir kurgu ile bizi başbaşa bırakıyor. Büyük bir keyifle okudum kitabı Şimdi sırada serinin ikinci kitabı var
Pia MaterSerkan Karaismailoğlu · Elma Yayınevi · 201919,1bin okunma