·224 syf.····Okunma: 27 Haziran 2026 05:25 Ve böylece Mindf*ck serisini de tamamlamış oldum.
Genel olarak baktığımda keyif aldığım bir seriydi. Kusurları yok muydu? Vardı. Diyaloglar zaman zaman zayıftı, bazı olaylar fazlasıyla kolay ilerliyordu ve mantık aramaya başladığınız anda kendinizi “Bu nasıl oldu?” diye sorgularken bulabiliyorsunuz. Bu yüzden bu seri biraz mantığı bir kenara bırakıp akışa kapılarak okununca daha çok keyif veriyor.
İlk kitaba kıyasla yazarın dili son kitaba gelindiğinde biraz daha oturmuştu. Hâlâ mükemmel değildi ama gelişim hissediliyordu. Zaten seri baştan sona oldukça akıcı. Sayfalar su gibi akıyor ve isterseniz bir günde bile bitirebilirsiniz.
Serinin en güçlü yanı konusu. Temelinde oldukça ağır ve ne yazık ki gerçek hayatta da karşılığı olabilecek bir travma var. Hikâye intikam üzerine kurulmuş ve karakterin bunu adım adım gerçekleştirmesini okumak gerçekten sürükleyiciydi. Olayların gerçekçiliğini sorgulamadığınız sürece tempo hiç düşmüyor.
Dark romance olarak değerlendiremiyorum çünkü benim için daha çok romantik unsurlar barındıran bir intikam ve gerilim hikâyesiydi.
Mükemmel bir seri değil ama sizi yormayan, hızlı okunan, temposunu koruyan ve finaliyle tatmin eden bir seri. Ben okuduğuma pişman olmadım ve bu tür hikâyeleri sevenlere rahatlıkla tavsiye edebilirim.