#306897642 gel de belasini sikme
1 +1'leme
2.451 Gösterim
İnsanlığın yitirmiş karekter, nerde varsa ölüme sevinirler. Lütfen aynadan bakın kendinize içinizde bir nebze karekter insanlık ve vicdan görüyor musunuz. Birde benim sayfama girip benim paylaşımı alıyorsunuz hırsızlık yapmayınız buda hakkı gasp etmektir pardon vicdanı olmayan ne bilsin hırsızlık ve hak nedir. Size cevap vermeyeceğim çünkü benim seviyemde değilsiniz Sizin kulaklarınız ve beyninizin çok çok kötü ve kirli.”:::!!!
asena
Size cevap vermeyecegim diyip bir paragraf duygu sömürüsü yapman bagirtti KAMSMSMDNSMDMEMDNEMDMEMMDMEMRMEMRKD
Valla aynaya baktım. Dedim ki: 'Bu ne karizma! Tanrı'yı bilmeseydim, tapardım Türklüğüme.' İnsanlık, karakter, vicdan hepsi var. Sizin savunduğunuz adamlar sözde sanat adı altında, siyaset adı altında öldürülen Türk balalarına, hatunlarına 'faşist' derken; biz Doğu'da, Suriye'de, Irak'ta, hatta Afganistan'da savaştan çocukları kurtardık.
Kendi öz yurdumda ben mi garip? Beni bir köşeye atan utansın. Eğilmiyor diye kurdu hor görüp, İti el üstünde tutan utansın. Namusumuza el uzatan varsa, Durur muyduk böyle, dünyalar dursa? Şu bayrak çevriliyorsa ayağa, Kalkmayan vatan utansın. Şu devri yıkmayan, Vatan utansın. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Nasıl geberdiler ama darısı diğerlerinin başlarına
Sarı posetlerde 🤪
asena ben böyle sarilara biterim 😝
içlerinin güzelliği yüzlerine yansıyan insanlar... YEODWKLFJWLDNWÖCKWLFJWKCHSNEKFPWFŞWKC
KWKDJDJDJSJDJDJDJDJNDD COK İYİ
Herhangi bir insan görmedim ya ben o fotoda ? PAUSJSJXJBDJDBDJDBDBBDJD
Kimse gozukmuyor ne bu
Bı de yorumları kapamış amk pustu
İyi ki cemşidi seçmiş asya