·%21 (100/464 syf.)···Okunma: 28 Haziran 2026 15:50 Bu kitap yaklaşık 2 yıldır kitaplığımda duruyordu ve daha önce okumadığım ve beklettiğim için kesinlikle pişman oldum. Akıcı bir dille yazılmış ve derinliği olan harika bir kitaptı bence. Okuyucuyu yormayan etkileyici bir hikaye. Sonundaki plot twisti tahmin etsem de olması gereken oldu diye düşünüyorum ve kitap bence çok güzel bitirilmiş. 10/10 luk değil elbet ama eğer akıcı, kötü çocuk-iyi kız temalı bir kitap istiyorsanız okumanızı öneririm.
(Spoiler)
Finn’den nefret etmeyen ve Jackson Emery’ye aşık olmayan bizden değildir demek istiyorum ahahaha. Kesinlikle karakter gelişimi çok iyiydi Grace’le olan uyumlarına da bayıldım. Loretta içinse sonunda hakettiğini buldu demek istesem de onun da travmaları vardı ve ona göre davrandı ama kimse travmalarını çocuklarına yansıtmamalı. Sonunda yine de mutlu olmayı haketti Samuel’le olmasa bile. Son olarak Tucker’a içim parçalandı o Jackson için harika bir dosttu. Yine de sonunda Finn ve Autumn hariç herkesin mutlu olması kitabın bitirilebilecek en iyi şekilde bitmesiydi.