Anthony Robbins'in Sınırsız Güç kitabı bence kişisel gelişim alanının klasiklerinden biri olmayı hak ediyor. Robbins, başarının doğuştan gelen bir yetenekten çok, doğru düşünce kalıpları, etkili iletişim ve kararlı eylemlerle inşa edilebileceğini savunuyor. Kitap boyunca özellikle inanç sistemleri, hedef belirleme, duygusal durum yönetimi ve başarılı insanları modelleme gibi konuları örneklerle ele alıyor.
Elbette kitap, ilk yayımlandığı dönemin etkisini taşıdığı için bazı bölümleri günümüz okuruna uzun ve tekrar eden gelebilir. Robbins'in asıl gücü okuru harekete geçmeye teşvik etmesinde yatıyor. Kitabı okurken yalnızca "ne düşünmeliyim?" sorusuna değil, "bugün neyi değiştirebilirim?" sorusuna da cevap arıyorsunuz.
Benim için Sınırsız Güç, sihirli formüller vaat eden bir kişisel gelişim kitabından çok, insanın kendi potansiyelini sorgulamasını sağlayan güçlü bir başlangıç noktasıydı. Özellikle karar alma, alışkanlıkları dönüştürme ve bakış açısını değiştirme üzerine verdiği mesajlar yıllar geçse de güncelliğini koruyor. Kişisel gelişim türünü sevenler için kesinlikle okunması gereken temel eserlerden biri olduğunu düşünüyorum.