·168 syf.····Okunma: 04 Eylül 2017 15:07 Üstün Dökmen'in aynı isimli TV programındaki konukları ve sohbetlerinden oluşan bir serinin ilk kitabı. Program zamanında çok olumlu dönütler aldığı için bunu kitap haline getirmekte karar kılınmış. Ki bence çok da isabetli bir karar olmuş. Çoğu kişisel gelişim kitaplarının aksine beylik laflar, basmakalıp cümleler kurmuyor; okurken hayatımızda gerçekten uygulamaya karar verdiğimiz ama kitabın son sayfasını çevirdikten sonra unuttuğumuz, cesaret edemediğimiz için yapamadığımız, gerçek hayata dönünce büyüsünden çıktığımız tavsiyeler vermiyor. Bu kitapta insanları anlamak ama en çok da kendimizi anlamak için hayatınıza bir şans vermeyi gerçekten düşünüyorsunuz. Biraz ağır ilerliyor ama akıcı değil diyemem benim için durup düşünülmesi tekrar değerlendirilmesi gereken birçok konuya değindi belki de bu yüzden benimle beraber neredeyse bir ay boyunca okula gidip geldi :) Siz daha akıcı okuyabilirsiniz ama bence gerçekten şans verilmesi gereken kişisel gelişim kitaplarından biri :) Son olarak eğer kitabı okumadan önce bir araştırma yapmak istiyorsanız ve incelemeler yeterli gelmediyse youtube aracılığıyla Küçük Şeyler programının bölümlerine de bakabilirsiniz :)