2018 12. kitabı
Bir kitap hakkında düşüncelerini dile getirirken en fazla ne kadar heyecanlanabilir ki insan? Şu an kalbim bir kırlangıç sürüsü misali,çırpınıp duruyor. L&M dizisini uzun uzadıya anlatmak çok isterdim fakat içimde oluşturduğu bu güzel duyguyu tasvir etmem imkansız. Eğer hala izlemediyseniz hayatınızda neyin eksik olduğunu izleyince kesinlikle bulacaksınız. Benim tavsiyem diziyi bitirdikten sonra kitabı okumanızdır. Neden diye soracak olursanız; ben nerdeyse kitabın her sayfasında kahkalar attım. Böyle dolu dolu kahkalardı etrafımdakileri dönüp baktıracak kadar çünkü diyalogları okurken o kişi oluyorsunuz. Mesela Erdal abinin diyaloğunu okurken içsesim aniden Erdal abi gibi oluyordu onun tonlaması,gülmesi.. Kitabı okurken bir tiyatro sergiliyormuşçasına karakterlere bürünüyorsunuz. Bu inanımaz bir duygu şöleni! Aşkın,ailenin,arkadaşlıkların ve abiliğin tanımını isterseniz buyrun. Bu arada çöldekilere selam olsun Leyla ile Mecnun dizisi gibi kitabı da yaşamımda bir yapı taşı misali. Hep özel kalacaklar, en özel.
Leyla ile MecnunBurak Aksak · Küsurat Yayınları · 201817,5bin okunma
Vay canına biran önce L&M ye bağlanasım geldi