·437 syf.····Okunma: 16 Temmuz 2018 17:00 Kitaba çok büyük bir beklentiyle ve olandan daha değişik bir kurgu beklediğimden midir nedir,kitabı okuyup bitirmek beni ciddi manada zorladı.
En başta yazarın anlatım tarzı beni biraz zorladı.Çünkü ilk başta kitaba başladığınız bölümü devam ettirdiğiniz yerle bağdaştıramıyorsunuz ve kitap biraz karmaşık başlıyor.Bir anda peş peşe karakterler kitaba giriş yapıyor ve siz birine daha alışamadan öbürü gelip karakter karmaşası yaratıyor.
Tek sıkıntı karakterlerin fazla olması ve art arda gelmesi değil,aynı zamanda kitap boyunca hepsinin de duygu ve düşüncelerinin az çok fark etmez yansıtılmaya çalışılması da...Tam okuduğunuz bölüme kendinizi kaptırdığınız an yeni bölümde yeni bir olaya veya diğer bir karaktere çok farklı bir andan giriyor ve bu gerçekten beni başta oldukça allak bullak etti.Çünkü okuduğunuz olay sürekli bölünüp duruyor ve bu belki başkalarını daha da heyecanlandırıp meraklandırmış olabilir ancak bende tam tersi etki yaratıp canımı sıktı.
Baş karakterlerimizden biri olan Valerie yani dedektif polisimizin geçmişinin bazı yerlerde sürekli tekrarlanması biraz gereksiz gelse de kadının kafasını kullanmayı bilmesi hoşuma gitti.Çünkü yanındaki Carla nasıl daha iyi gözükse de profosyenellikten uzak ve mesleğine duygularını karıştırıp Valerie'den kişisel intikamını alma amacıyla soruşturmayı tehlikeye atması aslında o kadar da iyi olmadığını bana tam olarak gösterdi.
Onun dışında kurgu bence oldukça iyi.Küçük kızımız Nell'e hayran kaldım.O yaşta bu şekilde aklını kullanışı ve her durumu bir büyükmüşçesine yüklenmesi gerçekten hayranlık yaratıyor.
Okunmaz bir kitap diyemem sadece olayların karışık işlendiğini bilerek okumaya başlarsanız benim gibi çok zorlanmazsınız diyor incelememe noktayı koyuyorum.