2018 8. kitabı
Okunma: 01 Ağustos 2018 14:18
Kitabı 1 ayda bitirmişim işim olduğundan dolayı fazla okuyamıyorum ama gerçekten en fazla bir hafta da bitebilecek bir kitap ahmet ümitle bu kitapta tanıştım galiba biraz geç kaldım kitaptan bahsedecek olursam da ilk olarak herkese tavsiye ediyorum Kitap üç arkadaştan bahsediyor kenan, nihat ve selim bu arkadaşlar çocukluktan beri arkadaşlar nihat; selim ve kenan a göre durumu daha kötü maddi olarak bu durumu arkadaşları yardım ederek idare ediyorlar. Kenanın babasından kalan sigorta acentesi var kenan hukuk okumuş birisi olarak babasının işine devam ediyor. Selim de nihat gibi babasının tekstil atöleyisinin başına geçiyor ve arkadaşları nihata yardım ederek sahaf dükkanı açıyorlar ve evlenmesine yardımcı oluyorlar. Bu arada kenanın fotoğrafçılığa merakı uyanıyor kenanın bu merakla birlikte birçok fotoğraf atölyesine ilgi olmuyor ve arkadaşları kenanı bu işten vazgeçirmeye çalışıyor arkadaşlarının dediklerine kulak asmayan kenan ölümsüzlüğü aradığını ve beni kimse yolundan edemeyeceğini söylüyor bir gün arkadaşlarıyla rakı sofrasında otururken bu atölye meselesi tekrar açılıyor ve nihattan kenanı cezbeden bir teklif geliyor ve ne oluyorsa bundan sonra oluyor bu öneri bu üç arkadaş arasında yıpranmaya ve inanamayacağınız bir sonla bitiyor kitap bitiyor ama kitabın sonunda “ama nasıl oluyor” gibi sözcüleri şimdiden duyuyor gibiyim umarım anlatabilmişimdir. Herkese iyi okumalar. :)
Beyoğlu RapsodisiAhmet Ümit · Everest Yayınları · 201632,8bin okunma