2018 544. kitabı
Julia kalemini sevdiğim yazarlardan birisi ve zaten de okumadığım sanırım tek kitabı kaldı. Bu kitabı da güzeldi ancak ilk defa bu kadar odun yazılmış erkek karakter gördüm. Hani diğer historical eserlerde de çok uyuzluk yapanlar vardır ama ortalarda değişim yaşanır ve adamın aşkını anlarsınız. Hatta çoğu zaman kızların boş kaprislerine kızarız. Bu kitapta tam tersi kızımız madeline çok seviyor. Hem de çok hesapsız, özgür, masum seviyor. Tek istediği de onlarca kez kırılmış olmasına rağmen sevilmek. Ancak adamımız Turner kendince mazaretlerinden dolayı öyle bencil ve düşüncesiz ki sürekli kızın kalbine hançerler saplıyor. Ama bizim saf kızımız her defasında mevzuyu uzatmadan affediyor. En sonunda finalde adamımız aydınlanma yaşadı. O da kız doğum yapıp ölüm tehlikesi atlatınca. O kısım çok fazla klişe olmuştu. Aşklarını basitleştirmişti. Yine de ikilinin arasındaki diyaloglar çok eğlenceliydi. Madeline'ın büyük aşkını okumak da keyifli. Bence adamın aşkı yetersiz yazılmıştı. Okuması keyifli çerezlik bir Julia Quinn hikayesi.
Şahane Bir Kadının Gizli GünlüğüJulia Quinn · Epsilon Yayınları · 20141,063 okunma