2018 63. kitabı
Okunma: 20 Eylül 2018 15:06
Kırgınsam, biriyle konuşmaya ihtiyacım varsa ve anlaşılmak istiyorsam hemen Kristin Hannah kitaplarına koşuyorum. Kadın sanki sorgulamadan beni dinleyen bir terapist gibi. Yada hiçbir şeyini anlatmasan da neyin olduğunu bilen dostlarınız vardır ya bu kadın o.  Her kelimesi ayrı bir huzur. Her cümlesinde direk bana, yüreğime sesleniyor. Ne kadar övsem az olur. Ba-yı-lı-yo-rum! Bu kitaplar benim zor zamanımı güzelleştiren dostlarım. Ah Kristin! Ah be kadın! Kitap yirmi yıllık evli bir kadının kendini ve hayallerini sorgulamasıyla hayatına yeni bir yön vermesini konu alıyor. Çıktığı bu yolda evliliğini, anneliğini ve yaptığı fedakarlıkları sorgulayarak onu neyin gerçekten mutlu ettiğini bulmaya çalışıyor. Bu yolculukta kocasının da duygu ve düşüncelerini okuyarak kim haklı kim haksız ya da kim daha bencil gibi soruların cevabını buluyoruz. Jack kesinlikle benim favori karakterim. Yer yer kızsam da eşine karşı hassasiyetine hayran kaldım. Kristin Hannah'nın iki tarafı da bu derece güzel dile getirmesine zaten diyecek bir şey bulamıyorum. Kadın bir efsane. Bu kadar sıradan konuları bu kadar sıradışı yazıp kitaplarını bir solukta okutuyor. Tam bir duygu tercümanı. Okuyun bu kadını.
Uzak KıyılarKristin Hannah · Pegasus Yayınları · 20141,004 okunma