2018 82. kitabı
Okunma: 08 Aralık 2018 15:49
kökenin gizemi serinin ilk kitabi 566 sayfa.. #okudumbitti Atlantisliler uyanır ve etraflarında 7 milyardan fazla vahşi️canlı görürse ne yapar ?⁉️ Hepimizi katleder ... tıpkı bizim ilk sıçrayıstan sonra neandertaller,hobbitler ve diğer insan altgruplarina yaptığımız gibi ... simdi sıra ikinci büyük sıçrayışta.. Antarktika açıklarında bir araştırma gemisi buzula gömülü esrarengiz gizli geçitleri olan çok ileri teknolojiye sahip devasa büyüklükte yasam tüpleri, uyku modülleri olan bir yapı keşfeder. Binlerce yıl saklı kalmış bu yerin insan yapımı olması mümkün değildir ve bu keşifle insan evriminin bir sonraki adımına geri sayım başlamıştır; insanlık ya evrimleşecek ya da yok olacaktır. Diğer tarafta dr Kate laboratuvarda hayatının en büyük keşfini yapmış, otizmin tedavisini bulmuştur. Ama buluşu çok tehlikelidir evriminin sonraki aşamasını başlatıp dünya nüfusunun %99,9’unu yok etme riski taşımaktadır. Bir sonraki üstün ırkın osb sahip beyinler olduğu savunulmuş... çok hızlı heyacanlı ilerliyor ,tempo hic düşmüyor film izler gibi okudum ve filmi çekilmeli,kitaba bağlı kalınırsa tadından yenmez artik ben sevdim. Macera hic bitmiyor, yalnız #pegasusyayınları yazım yanlışları olmasa keşke demistim.. Hadi yazım hataları neyse de isimler hatalı oldu mu insanin akli fena karışıyor,zaten çok kalabalıklar, bir de isimler yanlış basılınca çık çıkabilirsen içinden mesela Davit can çekişiyor du uçağa ne ara gitti yaa? 🤔hii Dorian dır o tmm ... olmuyor az daha dikkat lütfen yine de seviyorum sizi ve yayınlarınızı ️ Davit in de dediği gibi ; aşırı duygusal bölümleri atlayıp doğrudan bombalardan, gizli laboratuvarlardan bahsettiği kısımlara gelseymis keske.. mektubu biraz uzatmış romantizm de olmalı birazcık diyenler için sanırım yine de tavsiye ederim ben beğendim 9/10
Atlantis GeniA. G. Riddle · Pegasus Yayıncılık · 201879 okunma