Aslı'nın İtalyanca öğrenmek amacıyla İtalya'ya gitmesiyle başlayan hikaye beni ilk sayfalardan güldürmeye başardı. Aslı'nın annesi kızını kendisinden uzaklara göndermek istemiyordur, havaalanında bile vazgeçirme çabasını tebrik ediyorum kadının Aslı bütün kötü olayları mıknatıs gibi kendisine çeker, uçakta da Roberto'yla karşılaşmaları ve sonrasın da olayları Acaba bu kız deli mi diye düşündürüyor Bir de kendini savunma çabası yok mu?
Roberto ve Aslı'nın her karşılaşmaları olaylı ve komik olsa da ikisi de aralarında ki çekime dur diyemezler ilk başlarda oyun olarak başlasa da sonradan gerçek bir aşka dönüşür. Yazar komediyi iyi yazıyor ve beni güldürüyor ama aşkı da derinden hissettiriyor. Ya Aslı'nın annesi İtalyan damada onay verecek mi?
Angela ve Junior Enrico (Junior Enrico dememin sebebi kitabı okuyanlar bilir) Enrica evlilik kelimesini duyduğu ortamdan arkasına bile bakmadan kaçarken, onun deyimi ile 'Masum Meleği Angela' gördüğü andan itibaren bütün kuralları değişir. Angela aile sevgisinin ne olduğunu bilmeyen ve gerçek aşkı isteyen bir kadındır. Enrico'yla karşılaştığı anda itibaren asla hayır diyemez. Evlilikten korkarken evliliğe adım adım yürüyen Enrico ve bu bazı küçük yalanı ya da gizemi Angela öğrendiği zaman tepkisi ne olacak?
O küçük yalan ya da gizem iki ilişkiyi derinden sarsar bakalım altından sağlam çıkabilecekler mi?
Angela ve Aslı'nın sıkı dostluklarını okumaktan çok keyif aldım ve bol kahkaha attım özellikle Aslı'nın o kaçma, bayılmalı sinsi planları okumak
En çok kahkaha attığım sahne Aslı'nın Adele'ye yaptığı hain plan Bu kızın aklı nasıl çalışıyor Ve Aslı'nın bayılma sahnesi Cin gibi kız
Buğrul ve Burak'ı bu kitapta da okumak çok güzeldi onları hikayesi de 'Plaza Kızları'nda var arkadaşlar mutlaka okumanızı tavsiye ederim
En sevdiğim sahne? Ayrım yapamam hepsini çok sevdim
Olumsuz olarak söyleyebileceğim sonu az geldi bana tek kusur bu
Doyumsuz bir okur olarak böyle güzel bir kitaba doyamadım
Romantik-Komedi yazmak kolay değil Nazlı Ozan gerçekten bu konuda başarılı Hem aşkı hem komediyi yazamak Sevgili yazarcım sizden daha çok kitap okumak isterim
Kitabı okumanızı kesinlikle tavsiye ederim. Uyarı Kitabı okurken bol kahkaha atabilirsiniz.