2019 15. kitabı
1990 yılından -yani çoğumuzun oldukça zor ve uzun gördüğü hayatından daha uzun zamandır- Bilim ile uğraşan bir bilim adamı. Kafamdaki tek sorunsa kitabının neden TÜBİTAK tarafından basılmadığı olmuştu. Kitabın ana sorununu şöyle açıklayabiliriz: Virüsler insanlıktan önce mi var oldular yoksa insanlıkla beraber mi? Tüm kitap, bunun cevabının arandığı bilimsel yazılar ve ilginçtir ‘Denemelerle’ dolu. Hal böyle olunca ve konu bilim olunca meraklanmamak elde değil. Kitapla ilgili olarak ‘İçerik’ yerine belli başlı virüsleri paylaşmayı uygun buldum. Özellikle en büyük virüs olan Mimivirüs ve merak edilen Ebola başta olmak üzere paylaşımlar alttadır. i.hizliresim.com/pbEJvq.png i.hizliresim.com/DY3gol.png i.hizliresim.com/Ba87oD.png i.hizliresim.com/r5EzY1.png i.hizliresim.com/MVkA92.png i.hizliresim.com/0RyJbo.png i.hizliresim.com/36AG2r.png i.hizliresim.com/lqE5zp.png i.hizliresim.com/OvE433.png i.hizliresim.com/6amWlk.png i.hizliresim.com/alXryd.png i.hizliresim.com/jgBbvg.png Umarım faydası olmuştur. Oldukça hoş bir bağlantı olacağına inanıyor, iyi okumalar, mutlu tatiller diliyorum..
Virüs GezegeniCarl Zimmer · Alfa Yayınları · 2012256 okunma