Ruh-u Ayn olan bir dosttan halimi anlatan bir şiir..
|| Reyhan Önal. Vapurun yanında martılar, ben tek Martıların yanında simit, ben tek Simitin yanında çay, ben tek Teklik çokluğun içinde yokluk Yokluk yalnızlık ile eşgüdümsel bir tavır Nazım Hikmet haklı: Hava kurşun gibi ağır. Bağırmak kolay değil sayın Ran Hele ki mesele kurşun eritmekse Payımıza kül olmak düşüyor kendi sesimizle. Ceviz ağacı olmak da zor, kapitalizm sığlık alan Kuruyorum saatleri, haritada rotam silik Hedef belirsiz, kaybolmam mümkün değil. Koruyorum hüzünleri unutmak saksısı yerçekimi tanımıyor Söz konusu kafam olunca. Pek de buyruk tutmuyor yâr kalbe dokununca. Bilemiyorum yıllar mı çizer yolu Yoksa yollar mı yılı çizer Bir yol, bin yılsa şayet Bir yıl bin tuzaklı yol mu eder? Ardımda tüm renksizliğiyle bıraktığım bu metrokentte Şiirler sosyal medya hesaplarından yağıyor Yağmur gibi değil, taş gibi. Yağdığı yere ziyadesiyle asfalt döküyor Bu yüzdendir sevenin yarınında terketmek Sevilenin ertesi gününde mutluluk tiyatrosu gerçek dışı. Dışı gerçek, içi daha gerçek bir yıkım Kuruntudur aşk Kupkuru Bu yüzdendir Mecnun çöllere makdur Aşk çöldür ve bir parça serap mütemadiyen. Aşk Çöl Serap Kuruntu Kuru Kupkuru
Şiir
··1 alıntı·
Şeref verdin azizim ...
Sümeyye Ferah⠀ོ
Müteşekkiriz efendim, mekanlar ve şiirler daim birleştirsin bizi.