·144 syf.····Okunma: 15 Şubat 2019 00:48 "Mehmet Yılmaz" etkinlik aracılığıyla karşıma çıkan pek değerli yazarımız. Kendisini tanımama vesile olan herkese teşekkür ederim. Evet geçte olsa tanıştım kendisiyle, ilk okuduğum kitabı "Yola Düşen Gölgeler" oldu ayrıca kendisinin imzalı kitabını okumak daha da memnun etti beni. Yazarımızın mütevazılığı da çok hoşuma gitti.
Gel gelelim Yola Düşen Gölgelere; haddim midir bilemiyorum. Duygularımı kelimelere nasıl aktaracağım onu da bilmiyorum ama şunu söyleyeyim şuan kitabın etkisindeyim. Okurken anlatıcının yanında âdeta beraber yolculuk yapıyormuş gibi hissettim. Kitabı okurken çok fazla kendimi bulduğum cümleler oldu not aldığım, altını çizdiğim cümle çok fazlaydı.
Bir otobüste yolculuk yapanların ne kadar farklı hikayeleri olabilirmiş bunu sorgulattı bana, kitap; hüzün, keder, aşk, savaş mağdurları, haksızlıklar vs. birçok yaşam. Ne gariptir ki bu duyguları hissedebildim tuhaf bir etki içerisindeydim kitabı okurken zaten su gibi aktı elimde.
Yazar aslında toplumca kanıksadığımız, göz yumduğumuz birçok olayı duru bir şekilde bize yansıtmış. Bu duygular dışında da pek bilgim olmayan olaylar hakkında bilgi sahibi oldum. Bosna ile alakalı hep kulaktan dolma bilgilerim vardı yazar sayesinde bilgilendim ve dikkatimi çekti daha çok araştırdım. Buna da vesile oldunuz.
Yazar kendisini de yansıttığını hissettim. Bariz olarak Samsunspor kendini belirtiyor. Aynı zamanda kendisinin naif ve duygusal bir kişiliği olduğunu çıkarabildim.
Ben geç bir saat olduğunu farkındayım ama özellikle kitabın etkisindeyken teşekkür etmek istedim.
Son olarak vesile olan İnci Hanıma da teşekkürlerimi iletiyorum.Emeğinize sağlık, ilginiz için ve özel olarak imzanız için çok teşekkür ederim benim için özel bir kitap olacak, gözüm gibi bakacağım kitaba, yıllar sonrada hatırlayacağım bana böyle güzel duygular yaşattığınız için çok teşekkür ederim.