2019 9. kitabı
Okunma: 15 Şubat 2019 03:12
Beattie de kışı (sert ve yıpratıcı hayat) Emma da ise baharı yaşadık (okuduk) Bu tür kitapları seviyorum ama bazı yerlerin havada kalmasını sevmiyorum. Ben hikayede diğer tarafı da okumayı severim ara ara Henry kısmını okuduk ama çok kısa idi. İsterdim ki Henry, Moly ve Lucy tarafını da biraz okuyalım. Kitapta en yükselen bölüm herşeyin bir anda yaşanan mutluluk üstüne kızgınlık üstüne yüreği parçalanmışlık... Spolier (Charlie ile işleri yoluna koyması, moly ile Henry nin kızını kaçırması üstüne Charli nin ölümü) bu bölüm duyguların en yüksekte yaşanan yerleri idi. Ve final sizin hayal gücünüze bırakıyorum olayı olmuş. Lucy mektubu alacak mı tepkisi ne olacak pişmanlıkları var mı vs vs Ve umarım Moly vicdan azabından hiç mutlu yaşam sürememişsindir. Birde Emma ilişkisi çok oldu bittiye geldi sanki Patrick in kız kardeşinden okuduk oğlanın Emma ya deli gibi aşık olduğunu ama ben hiç öyle elektrik alamadım. Genel itibariyle kitap akıcı sıkmadan ilerliyor ve ilk defa bu yazarı okudum kalemi güzel. Kitabı başlarken Sarah jio nun Elveda Haziran kitabına benzettim sonrası benzemiyor tabi..
Kır Çiçeği TepesiKimberley Freeman · Arkadya Yayınları · 20133,426 okunma