En sevdiğiniz ?
Merhabalar, bugün Ankara kitap fuarındaydım, içerde kendimi kaybettiğim 3 saat geçirdim.🌾 Aldıklarımı paylaşmak istedim, sizce hangisinden başlayayım ? 🌻 -Üç Anadolu Efsanesi/Yaşar Kemal -Orta Direk, Yer Demir Gök Bakır, Ölmez Otu/Yaşar Kemal -Oblomov/İvan Aleksandroviç Gonçarov -Sineklerin Tanrısı/William Golding -Şibumi/Trevanian -Hesaplaşma/Trevanian -Masumiyet Müzesi/Orhan Pamuk -Beni Asla Bırakma/Kazuo Ishıguro -Henüz Vakit Varken Gülüm/Nazım Hikmet -Bütün Öyküleri/Tomris Uyar -Sağırdere/Kemal Tahir -Kördüğüm/Kemal Tahir -Kod Adı Mürted/Saygı Öztürk -Aşk,Şiir ve Müziğin Coşkusuyla/Vural Savaş -Haşırt Dı Bilekbord/Zafer Algöz -Kafa’da Kalmasın/Can Yılmaz
Şibumi’yi okuyun bence, yorumlarınıza ihtiyacımız var🙄
Aralarından Sineklerin Tanrısı ve Şibumi’yi okudum sadece. İkisi de çok güzel kitaplardı. Bu ikisi içinden başlangıç için Sineklerin Tanrısı derim. Ancak diğer kitapların arasında 1000kitap’ta çok övülen Oblomov da iyi bir başlangıç olabilir. İyi okumalar :)
dr.ilisia
Teşekkürler, evet Şibumi’yi çok öneriyorlar. Bugün sahaflarda zor buldum zaten onu.