2019 3. kitabı
Okunma: 25 Şubat 2019 23:01
Tekrar tekrar okunacak, her cümlesini şuurla anlanması gereken nadide bir eser. Rasim Özdenören bu eserinde de bizimle karşılıklı olarak batılı düşünce ile müslümanca düşünce arasında mütalaalar yapıp, ikisinin biz müslümanlar nezdinde muhakemesine yer veriyor. Batılı düşüncenin bizim yapımızla bağdaşmayacağını, bu ikisini benzer çerçevede alamayacağımızı güzel ve samimi anlatımıyla bizlere gösteriyor. Sade ama düşündürücü, akıcı bir ifadeyle beraber bizleri adeta okurken hayrete düşecek, yeri gelince 'Ben ne kadar müslümanım acaba?' 'Burda yazılana göre ben batılı düşünceyle hareket ediyorum yoksa müslümanca düşünceyle hareket ediyorum?' Şeklinde sorularla baş başa kalacağız. Eğer kendinizi manen silkelemek ve bu işe başlangıç için ağır, temel kitaplar okumadan önce mukaddime olarak okunabilecek bir eser arıyorsanız bu eser tam da size hitap edecektir. İyi okumalar.
Müslümanca Düşünme Üzerine DenemelerRasim Özdenören · İz Yayınları · 202110,4bin okunma
“Tekrar tekrar okunacak, her cümlesini şuurla anlanması gereken nadide bir eser.” Daha ne söylenebilirdi ki... emeğinize sağlık Fatih Hocam hayırlı geceler. :)
Reader Man
Ben de iltifatınız için teşekkür ederim Ali hocam. Şimdiden size de iyi okumalar. Hayırlı geceler:)