Puan vermedi·258 syf.····Okunma: 14 Aralık 2018 08:26 Öyle şirin öyle sevimli bir kitap okudum ki sıcacık bir eser gerçekten kelimeler farkında olmadan içtenlikle, anı yaşıyor gibi hissederek devam ediyor.Kıtabimiz da geçen kısımlar an ve an gözünüzün önüne geliyor bi ara yemek yerken belgesele bakıyordum anneme biraz önce izlemedik mi diye sordum yok dedi aslında kitapta geçen bir sahneydi Kitabi hem okuyup bitirmek hem de bitirmek istemiyorsunuz özellikle de sonlara doğru hiç bitsin istemedim duygulu anlarda yaşanıyor tabii Beyaz dişi özlememek imkânsiz
Konu itibariyle ilk başta anne kurdumuzun kötü hava koşullarının da etkisi ile açlık hissinin ağır bastığı yaşama tutunma çabası ve annelik iç güdüsü eşsiz şekilde anlatılmış ve baş kahramanımız yarı köpek yarı kurt olan Beyaz diş dünyaya gelir diğerlerinden farkı ise hem köpek hem de kurt bilinciyle hareket etmesi ve insanları anlama yetisinin daha gelişmiş olması bu da yaşama karşı daha avantajlı olması anlamına geliyor ki bunu da iyi kullanıyor şirin karakterimiz. Burada insanlığın gelişimi çok iyi anlatılmış aslında güçlü güçsüz dengesi ve kimin hayatta kalacağının aklını kullanmasına bağlı olduğu zihnimize işlemiştir yazarımız. Kitabımız da geçen "Ye yoksa yenilirsin" kanunu idi. Gücün gerçek etkisini az da olsa yansıtmıştır. Gelin kitabımızı ilk okunacaklar listesine alın ve keyifle okuyun..