2019 12. kitabı
Okunma: 30 Mart 2019 00:04
Evet, uzun bir süre sonra kitabımı bitirdim. Aslında güzel kitap akıcı, ( bu kadar uzun surmesinin tek sebebi is yoğunluğu) ilk basta benim hoşlanmadığım yeri belirtmek istiyorum kitapta. Olay örgüsü kopuk kopuktu bir hikayeyi olayi anlaymis yazar sonra diğerine geçmiş, tabiki bu okurken okuru cok rahatsiz etmiyor elbette, biraz sonra tahminlere yorumlamalara baslayabiliyorsunuz. Olay örgüsü Ezgi'nin asıl psikoloğun neler yaşadığı hani ne derler terzi kendi söküğünü bile dikemezmiş ya bu kitapta psikolog bir nevi o yönde, daha sonra kitapda gecen isimlere aklinda asil uygulamak istediği kötülük diyelim ama bir insanin içinde iyilik varsa ne kadar kötülük düşünürse düşünsün, bu dolayli yoldan iyilik yapmış oluyor. Herşeyi romanin sonuna bırakmış yazar tum olay örgülerini sebeplerini sonunda açıkliyor. Fakat, daha sonra güzel şeyleri yazdığı günlüğünden bahsederken annesi hakkindaki düşüncesi düşündürdü tum kötülüğü annesi yapmis olsada ona, o annesi icin düşündüğünü yazdığında şaşırdım. Ama kitabı elbette tavsiye edebilirim bence okuyup belki icinden bir hikayede siz kendinizi bulmanizi sağlayabilir. Esra Ezmeci
Süt LekesiEsra Ezmeci · Destek Yayınları · 20204,281 okunma