Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu orta bi kitap diyelim. Başka kitaplardakı yorumlarıma bakarsanız orda sırf aşktan bahseden kitapların insana çok birşey vermediğini yazmıştım. Bu kitapta sadece aşktan, hasretten bahsediyor. Bi kadının ne kadar sevdiği adamı kutsallaşdırması anlatıyo. Güzel, saf aşktan bahsediyo. Tabi ki, benim tarzıma uygun olmaması kitapın iyi olmadığı anlamına gelmiyo. Siz de okuyup deneyin, inşAllah beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum)
·
4 Gösterim
5 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Gülnaz
Gönderi Sahibi
Teşekkürler efendim))) ben size özelden yazdım da olmadı siz bana yazsanız ben sizden ayrıntıları alsam olur mu?)
Hayırlı akşamlar, kendi tercihiniz mi(böyleyse çok özür dilerim ) bilmiyorum ama kitap tahlillerinizi kitabı okuma bolmesinin altındaki "inceleme " yazan kısma yazarsanız daha çok kişiye ulaşacaktır :)
Gülnaz
Gönderi Sahibi
2 gündür kaydoldum) daha çözemedim kitapı okudum diye işaretlemeyi 5 dkdır öğrendim)))
Gülnaz
Gönderi Sahibi
Kesinlikle katılıyorum. Bukre gibi kitaplardan çok farklıydı. Sevgi anlatımı, kelimeleri ve sevginin ilahileşdirilmesi kitapa renk katmışdı. Ama malesef sadece aşktı. Beğenmenize çok sevindim)
Ben de aşktan bahseden kitaplardan pek hoşlanmam. Ancak bu kitaba o gözle bakmadım. Anlatım tarzı, kelimelerin kullanışı ve samimi hissiyatı açısından benim için oldukça güzel bir kitaptı. Ama mesela Bukre tarzı kitaplar tabi ki insana hiçbir şey katmıyor. 🤷‍♀️
Gülnaz
Gönderi Sahibi
Herkese hayırlı, huzurlu, sağlıklı haftalar dilerim. Erken kalkmak zorunda kalan herkesi selamlıyorum🙋🏻‍♀️) Kimi çalışıyo, kimi sınava hazırlanıyo, kimi de benim gibi master’ sınava hazırlanıyo:) Herkesin emeğine sağlık diyelim. Günaydınlaaaar efendimmmmmm☺️✨