İyi bir polisiye bence cinayet ve şiddet içermeli ki insanlar dünyanın karanlığı ile yüzleşsin dünyanın kötülüğünü seyredebilsin grance romanları polisiye üzerinedir yazar cinayetleri tüm çıplaklığı ile görmemizi ister ve bir cinayet masası ve morgu gözümüzde canlandırır dedim ya iyi bir cinayet romanı sağlam bir aksiyon içermeli tempo dakika dakika saniye saniye yükselmeli bu kitap grance nin tarz dışına çıktığı bir kitab polisiye yerine gizem ve macera üzerine kurgulanmış sonu dışındaki olayları son derece gerçekçi buldum evet son bölüm fantastik yerine bir komplo yada kurgusal olabilirdi evet şamanlar yaşıyor büyü ve sihir olayları yaşanıyor ne diyelim iyi bir polisiyeyi çok sevsemde başrolde oynamak istemezdim komünist rejim yıkıldı faşist rejim yıkıldı bugün yaşayan tek rejim cumhuriyet ve demokrasi zaten komünist rusyanın çöküşüyle türk devletleri kurulmuştur umarım ve dilerim türk devletlerini islam medeniyeti ile birleştirip çağlar aşarız kitabımız akıcı macera ve gizem severlere tavsiyemdir