2019 14. kitabı
Okunma: 10 Nisan 2019 13:18
Bu kitabı okurken farkettim ki geleceğin mitleri bir bakıma eli kalem tutan yazarlarımızın elinde şekilleniyor.. Bilen bilir masaldır, mitolojidir, efsanelerdir okumaktan en çok keyif aldığım türler arasında bu zamana kadar okuduğum en tatlı yer yer masalımsı yer yer efsanelerle süslenmiş bu kadar güzel bir kitap okumamıştım yani eksikleri var evet ama kendisi 2019 favorilerime girdi bile.. Yazarın anlatımı masalsı hava yaratma konusunda oldukça yetenekli olduğunu söyleyebilirim ve yazarla aramızda pek yaş farkının olmaması bana küçükken yazar olma hayallerimi anımsattı. Eh, hayallerinin peşinden koşunca her şey oluyormuş (Bu biraz yetenekle de alâkalı bir şey ama konumuz o değil) yolun açık olsun bro! Umarım daha çok kitabını okuma şansını elde ederim.. Kitaba geri dönecek olursam roman sarmal bir şekilde ilerliyor dış çerçevede Arzu ile Samet'in hikâyesini okurken iç çerçevede Samet'in sahip olduğu Büyülü eşyaların hikâyesi dönüyor. Açık konuşmak gerekirse Arzu karakterine uyuz oldum Annah o ne öyle Allah düşman başına vermesin. Her neyse söyleyeceğim konu bu değildi Samet ve Arzu çerçevesinde gelişen hikaye beni biraz sıksada büyülü eşyaların olduğu kısımlar beni benden aldı ama onlarında sonlarına doğru sıkıldım.. Ama bu bir problem değil.. En favori eşyanın duyguları kontrol eden saat olduğunu söyleyerek yorumu bitiriyorum. Senin favori eşyan hangisi?
Büyülü Eşyalar KoleksiyoncusuPeren Ercan · Kent Kitap · 201965 okunma