2019 43. kitabı
Hayatın akışı son sürat devam ederken derin derin nefes alışlarìm adıdır kitaplarım . Kendini taniyamamis ve tanıtamamiş ve kendini dahi anlayamamış insanların yani sıra ; kendini anlamakla kalmayıp kainatı anlamış erdemli ; yorgun ama merhametli güzel insanlardan da bahsettiği güzel bir kitabın ellili sayfalarindayim. Okuyunca kimi sayfasında kendinizi ; kimi satırında çevrenizde ki bir kaç insanı anımsadıginiz hayatın içinden güzel bir kitap yazmış yine sevgili Tarık Tufan . Yazarın daha evvel ki zaman da yazilmis olan bütün kitaplarını okumuş bir insan olarak kaleminden yine aynı lezzeti almış olmak sevindirici . Anna'sı üniversite yıllarımızın yoldaşı olmuşken tabiki kalbimizde ki yeri tartisilmayacak kadar değerli . Bu güzel fotoğrafı evvel zamana bıraktığımız bugün için sevgili arkadaşımın sevgi ve muhabbetle ağırladığı güzel yuvasında çektim. Ömür bu elbette akıp gidicek mesele bu ömre güzel insanlar ve güzel anlar bırakmak . Yüz yüze gelipte yüz çevirenlerden de cevrilenlerden olmaktan Allah muhafaza buyursun. Elfù Elfù amin .
Beni Onlara VermeTarık Tufan · Profil Yayıncılık · 20176bin okunma