·144 syf.····Okunma: 11 Mayıs 2019 12:41 İncelemem kitabı okumuş insanlara bana düşündürdüklerini aktarmak içindir. Ancak kitaba yönelik SPOİLER İÇERMEZ.
Kalbini arayan teneke adam cesaretini arayan aslan ve beynini arayan korkuluk ile beraber diyardan diyara sürüklenmiş gibi hissettiğiniz bir kitap. Bir kült olmasının yanı sıra evine dönmek isteyen birinin tek nedeninin oraya ait hissetmesi olduğu gerçeği ile karşı karşıya kalıyorsunuz.
Karakterler hayatı hep kendi gözünden görüyor kalbim olsa şunu yapardım beynim olsa bunu derdim gibi. Bu anlamda çok keyifli bir kitaptı.
Ve aslında kendimizde eksik hissettiğimiz ne varsa onların eksikliğini bilmek bile bizleri tamamlar düşüncesini okuduktan sonra kafamdan atamadım.
Kalbim olmadığı için herkese nazik davranıyorum , kime nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum diyen teneke adam ; hüzünlendirdin.