2019 40. kitabı
Okunma: 13 Mayıs 2019 09:21
#kitapyorum #aeden #azrakohen #2019-40.kitap #sayfasayısı 616 Nerden başlasam öyle güzel şeyler oluyor ki.Popüler kitaplara karşı hep çekinceli yaklaşıyorum.Hal böyle olunca bazı duyguları yaşamakta geç kalıyoruz.10 üzerinden 9 puan verebileceğim nadide bir kitap oldu benim için.Yazarımizın kalemine ve düşüncelerine bayıldım.Yalnız belirtmeliyim ki kitaba giriş çok zor.İlk 100 sayfayı atlatmak epeycene zor.Ama devamı lokum gibi gidiyor.Dili biraz ağir olsada verdiği mesajlar açısından okunmayı kesinlikle hakediyor. Soner Yalçın ' ın "Saklı seçilmişler " kitabını da yer yer anımsatıyor. Yazarın kurgu gücüne de ayrı bir hayranlık duymamak elimizde değil .Kelime haznesi de oldukça yüklü olan kitabı fantastik ,roman,masal ,edebiyat ve felsefe kategorisine dahil edebiliriz . Gelelim kitabımıza; Aeden evrendeki başka bir gezegendir.Numi ve sonje dünyamıza bir sebepten ötürü gelirler.Aradıklarını bulma çabalarında oldukça değişik şeyler öğrenirler.Dünyanın madenlerini sorumsuzca kullanan baronlar mı dersiniz.Hiç bir şey öğretmeyen eğitim sistemi mi dersiniz , kuzey kürede sopa ile öldürülen foklar ,organ mafyaları kısaca gezegenemizin hunharca kullanılmasını ki buna ahlaki olaylarda dahil yazarımızın sitem etmediği konu kalmamış.Türkçe isimlere rast gelmek içinde 250 sayfa devrilmesi gerekiyor.Amerikan filmi olabilecek kalitede bence bu kitap. " Eksiklikleriyle , kompleksleriyle mücadele edenlerin , kaçmak yerine kendini geliştirenlerin gerçekliğiydi yaşam. " Kitapla ve esnlikle kalınız.
AedenAkilah Azra Kohen · Destek Yayınları · 201614,4bin okunma