2019 13. kitabı
Okunma: 13 Haziran 2019 21:57
Gounella yine üst düzey bir eser veriyor bizlere. Gounella'nın özelliği günlük hayatta hep karşılaşabileceğimiz karekterleri hikayesine çok güzel yedimesi. Buda onun eserlerini acayip sürükleyici yapıyor. Bu eserinde tamamen başarıya odaklandığı için en ufak bir sorunla karşılaşınca hemen panik olup içine kapanan bir kadının , bir bilgeyle tanışıp 9 farklı karaktere bürünmesini işlemiş. Ama bunu belirttiğim gibi çok akıcı bir uslupla anlatıyor. Kadın akıl hocasına her gittiğinde bir önce büründüğü karakterden kurtulmak isteyip yeni bir karekter talep eder. Bilgemizde ona istediğini verir. 9 karektere geldiğinde kadın anlar ki mesele karakter değiştirmek değil, karekterimizle yüzleşmek Kendimizle mücadele etmek , ben böyleyim beni böyle kabul et saçmalığına kapılmamak. Kısaca her şeyin olduğu gibi karakterimizinde bir diyeti var. Gounella o diyeti bizlere hatırlatıyor. 6 kitabınıda okuduğum Gounella'nın bence Tanrı Daima Tedbil-i Kıyafet Gezer ve Mutlu Olmak İsteyen Adam'dan sonraki üçüncü en güzel kitabı.
Sana Özgürlük VadediyorumLaurent Gounelle · Pegasus Yayınları · 2019258 okunma