···Okunma: 14 Haziran 2019 21:01 Bitmesini istemediğiniz ama kapıldıkça da asla bırakamadığınız, bittiğinde tatlı bir hüzün yaşayacağınız bir roman. Öncelikle kitabı aşırı beğendim. Kurgusu ve vermek istediği mesaj öyle güzel harmanlanmış ki. Hem olay çok sürükleyici hem de uygulanan yöntemler bizim günümüzde maruz kaldığımız şeylerle birebir aynı. Farkındalığınızı artıracaktır.
Sandro karısının ölümünden sorumlu tuttuğu Amazon kabilesinden intikamını almak için, doğayla içiçe yaşayan ve son derece mutlu olan bu topluluğu sinsi planlarıyla onları doğadan kopararak (bir nevi günümüz şartlarına benzeterek) mutluluklarını ellerinden almak istiyor bu hedefi adım adım uygularken bize hiç de yabancı gelmeyen şeyleri göreceksiniz. Aynı zamanda kitap bu yolla mutluluğun reçetesini veriyor bizlere.
Bir roman sadece bir olayı anlatmıyor sizi birçok yönden geliştiriyor, bakış acınızı genişletiyor ise işte o zaman okunmaya değerdir. Daha iyisini okumayana kadar şimdilik favorim :) Keyifli okumalar..