2019 16. kitabı
Okunma: 19 Haziran 2019 12:34
Ben ne okudum öyle yayani o kadar tahmin de bulundum ki kendim bile katil olabilirdim Gerçekten çok başarılı buldum Her alandan bilgilerin olduğu, ince detaylarla süslenmiş her sayfa da içine içine çeken cok keskin dönüşlerle heyecanı buram buram hissettiğiniz harika bir Grange eseri. Tebessüm ettiren sayfalar, heyecanı hissedip buz gibi olduğunuz anlar hiç eksik olmuyor hem bitip hem bitmesini istemediğim etkileyici bir kurgu okudum ve çok beğendim Lütfen okuyun,okuyun.. Konu ve yorum; Kitabımız elleri arkadan özel bir bağla bağlı, eziyet edilerek öldürülen genç yaşta ki kızların cesetlerinin bulunması ile başlıyor. Cesetlerin görüntüsü sonrası yapılan araştırmalar baş karakterimiz Corso ve yardımcısı Barbie'yi ünlü bir ressama ve bir şibari(ip bağlama üstadı)ustasına yönlendirir. Sonrası bildiğiniz şok üstüne şok olaylar silsilesi. Basit bir gerilim, polisiye kitabı okuyacaksınız gibi ama tam tersine kaya gibi sert bir polisiye okuyacaksınız. Corso ile yardımcısı Barbie iyi bir ikili oluşturmuşlar cok sevdim. Avukatın ölmesine ayrı bir üzüldüm titrememe neden oldu🤔 çok estetik bir olay örgüsü vardı. Fazla da yazmayım spoiler olacak. Keyifle okuyun efendim kitapla kalın..
Ölüler DiyarıJean-Christophe Grangé · Doğan Kitap · 20193,994 okunma