Puan vermedi·288 syf.····Okunma: 25 Haziran 2019 11:52 Kitabı üç gün önce bitirdim. Ancak yorum girebilecek dermanı kendimde bulamadım. Kitap size gerçekten çok güzel şeyler katıyor. Gezilecek görülecek yerler müzeler vs. Alanında bilgili daha önce adını dahi duymadığınız nitelikli üstün donanımlı insanların adını duyup öğrenip araştırıyorsunuz. Alıp hemen roman gibi okunabilen bir kitap beklemeyin. Kitap okurken aynı zamanda araştırılmayı bekliyor. Önünüzde kesinlikle bir not defteri bir kağıt kalem olmalı. Not ala ala gitmek kitabın sizde daha kalıcı olmasını sağlıyor. Kişisel gelişim tarzı bir kitap bekliyorsanız yanılırsınız. Tabi ki kendinizi geliştirmeye yönelik şeyler mevcut kitapta. Ama daha çok toplumun kökenine inen toplumu değiştirmeye geliştirmeye yardımcı olabilecek nitelikte bir kitap. İçi göründüğünden daha dolu. Okuduktan sonra da herhangi bir zamanda açıp herhangi bir bölümünü okuyabilirsiniz. Bölümler birbirinden bağımsız tabi ki konu bütünlüğü var o ayrı bir durum. Ancak canınız kaliteli bir şeyler okumak istediğinde bence başucunuzda durabilecek bir eser. Şimdiden herkese keyifli okumalar.