2019 2. kitabı
Okunma: 06 Temmuz 2019 11:31
Şunu söyleyebilirim ki benim gibi büyük bir beklenti içerisinde olmadan aldıysanız kitabı gerçekten beğeneceğinizi düşünüyorum şöyle ki kitabın arkasında yazanlar beni hiç tatmin etmemişti hiç ilgimi çekmedi ama kitaba bir şans vermek istedim. Şu an aldığım için hiç pişman değilim hatta iyi ki de almışım diyorum. Kitap kendini okutmasını biliyor gerçekten :) Yazar (Benim gördüğüm kadarıyla) hicbir kelime hatası yapmamış ya da gereksiz kelimeler kullanmaktan kaçınmış. Pürüssüz bir şekilde kullanmış kelimeleri,cümleleri ona göre kurmuş ve okurken insanın diline kılçıklar batmıyor bunu neden eklemiş ki dediğim tek bir yer bile olmadı. Konusuna gelirsek kitabın arkasında yazanlara aldanıp da kitabı bırakmayın kesinlikle..Konusu olağan bir şey gibi görünüyor ilk başta evet,ama sonraları bir sır ağı içinde buluyor karakter kendini ve tabiki sizde. Dediğim gibi kitap çok rahat okunuyor kafanızı kurcalayan ya da dille alakalı rahatsızlık vericek bir şey yok kitapta ama en güzel tarafı bence kitabın sonu. Yazar, tüm her şey bitti artık kitabı bırakabiliriz dediginiz sıra da başka bir sırla sizi baş başa bırakıyor ve anlayacağınız üzere açıklama yapmıyor. Ben sonu böyle biten kitapları bazen sinir bozucu bulurum ama bunda nedense sinir bozucu bulmadım ve hatta gerçekten kitap bittikten sonra bile düşündüm neden diye.. Sonuç olarak cinayet polisiye kitaplarını seviyorsanız bu kitabı da severek okuyacağınızı düşünüyorum. Iyi okumalarr ve iyi eğlenceler :)
Kupa ValesiAndrew Gross · Arkadya Yayınları · 2012747 okunma