···Okunma: 14 Temmuz 2019 14:46 Herkese Merhaba.
Çok okumak istediğim bu kitabı sonunda okuyabildim. Defalarca alıntılarını duymus olduğum Romeo ve Juliet kitabı okuduğumda beni gerçekten derinden etkilemeyi başardı. Kitapta olaylar, Montague’lerden Romeo’nun düşman aile olan Capuletler’in bir davetine; içinde peyda olan aşk sızısını unutmak için gitmesiyle ve orada Romeo’nun görür görmez Juliet’e kapılması ve ona aşık olmasıyla başlıyor. Shakespeare'ın ilk defa okumuş olduğum bir kitabı oldu benim için. Okurken bir sorun yaşamadım sadece okurken bazı yazılan sözlerin duygularını hissedemedim. Bunuda ilk defa tiyatro oyunu okuduğum için buna bağlıyorum. Bazı alıntıları gerçekten cok anlamlı buldum. Okurken bir daha ve bir daha okudum diyebilirim. Romeo ve Julietin karşılıklı konuşmasını gerçekten çok sevdim. Saatlerce konuşsunlar ben dinlerdim o derece çok beğendim. Ama kitabın sonu beni gerçekten çok etkiledi. Yani ne yazsam şuraya o ikisi için duygularımı ifade edecek kelimeler bulamıyorum. Çok sevdim güzel bir kitaptı. Okuduğum icin çok mutlu oldum. Güzel ve anlamlı bir kitaptı. Hatta bu güzel kitabı yine ve yine okucağım kesinleşti diyebilirim. Sizede tavsiye ediyorum. Mutlaka alıp okuyun.