"üşenmem,bulurum"demiştim;)
SEFER İDİĞ sevgili adem yeşil arkadaşımızın da dediği gibi Yine "bir arkadaşa bakıp çıkacaktım" taktiğini uygulayıp, Takip ettikten sonra takipten çıkaran aradaşımız.Benim günahım ne?? (Güncelleme) @xalooo sanada yakışmadı kardeşim yaa;) Ne kusurumu gördün xaloo;) (Güncelleme) @Zzn97 sen niye takipten çıkardın anlamadım ki😂😂 Sende mi bi arkadaşa bakıp çıkacaktın?😉😉 (Güncelleme) Hadi senle atışmıştık ama ben seni takipten çıkarmadım mesela @jess_cellist (Güncelleme) @Hayatbuu sen de mi brütüs?? Oysaki ne güzel iletilerin vardı. Ama bende seni takipten çıkacağım😢 (Güncelleme) @Nephrenka sen peki? Sen niye takip edip kısa zaman sonra takipten ciktin? Seninle konuşmuşluğumuz bile yoktu. Ne kusurumu gördün?😉 Ferda & Murat neden takipten çıktınız?? Dılgeş yakışmadı😢 Robin argin ne diye hitap etsem ki??😂 Kime bakmıştınız??😉 @Slaa_candurak ??!? @Bbbbmmmm pp ayrı güzel sözler ayrı😁 Güzel bir ilişkiniz var sanırım Allah daim etsin😂 De Beni niye takip edip takipten çıktınız ki??😉 Lav siz peki?? @bayir_00=??? Seda Fırat sende mi brütüs😂😂 Rodin kalyoncu bunu da ben kendi günlüğüme not edeyim hesaplaşalım😂😂 Mehmet Kaplan sen yapmasaydın bari👏👏 @Ojge xerdır??? İbrahim kapkapçı ben de çıkarırım çok mu zor?😂😂
Bu durum sizin bir kusurunuzdan falan değil, eski alışkanlıklarını bırakmayan bu kimseler sanıyorki burda da takipçi kasma olayı var, fenomen olmayı düşünüyorlar😅😅
O zaman buyursunlar instagrama
Xaloo 😂🤣
1Elif
Haa ok😂😂 İyiyim yeğen sen?
Hic takmiyorum onlari
1Elif
Cok degil aslinda hemen buldum onlari😂