2019 6. kitabı
Okunma: 23 Temmuz 2019 15:40
Öncelikle kitabın hepsini okumadığımı belirtmek istiyorum. Neden okumadığımı incelememde açıklayacağım. Adını hatırlayamadığım bir tartışma programında yine adını hatırlayamadığım bir katılımcı tarafından ismi zikredilen kitabı merak edip inceledim. Bilinçaltının gizemini de çok merak ettiğimden okumak istedim. Kitabın başlarında bana bilinçaltının mantığını kavramamı sağlayacak örnekler ve bilgilerin olması kitaba ilgimi artırsa da ilerleyen sayfalarda başlardaki bilgilerin kelimeler ve cümleler değiştirilerek, hatta bazı yerlerde kitabın önceki sayfalarında okuduklarımın bire bir tekrarlanması kitaptan sıkılmama neden oldu. (Belki de kitapla ilgili bilinçaltıma yüksek beklenti kodladım bilemiyorum. Eğer böyle yapmışsan o zaman bu kitapla çelişiyorum, bir çıkmaza girdim yani :)) neyse) Bu nedenle kitabın bir yerinden sonra hepsini okumadım. İlgimi çeken başlıkları okumaya çalıştım ama oralarda da bana kitabın ilk sayfalarında verilen bilgilerden ve mantıkla çıkarılacak sonuçlardan başka bir şey katmadığını gördüm. Kitabı genel olarak değerlendirecek olursam; belirttiğim gibi tekrarlardan oluştuğundan en fazla 100 sayfada anlatılabilecekler yaklaşık 300 sayfada anlatılmış. Bilmediğim bazı şeyler öğrendim fakat sonuna kadar okumaya katlanamadım.
Bilinçaltının GücüJoseph Murphy · Koridor Yayıncılık · 200918,5bin okunma