···Okunma: 28 Temmuz 2019 12:16 Bu kitap hakkında kimse inceleme yazmamış ben de aklımdan geçirmiyordum yazmayı ama hal böyle olunca duramadım işte.
Kimse günlük yazarken kurgu yapmaz yalan söylemez bu nedenle de günlük okumak biraz zor ve sıkıcı olabiliyor. Lakin söz konusu küçük İskender, onun hayatı umursamayıp bir o kadar da anlam araması okunmaya değer. Bulması zor bir kitap ama okunmasını tavsiye ediyorum.
Sevgili küçük iskender hani diyordun ya “herkesin elinin altında en az bir şair bahtiyar yaşamalıdır.” Diye. Benim elimin altında şüphesiz ki bahtiyar olacak şairlerden biri de sensin. Seni keşfettiğimde kitaplarını hiç bir yerde bulamadım. Ne yalan söyleyeyim bir de seninle tanışma hayali kurardım hep. 3 temmuzda aramızdan ayrılsan da bana, bize o kadar değerli bu kitapları bıraktın ki teşekkür ederim ben herkes adına. Günlük okumak o insan hakkında en doğru bilgileri edinmenizi sağlar. Ben de öyle yapıyorum. Okuduğum ikinci günlüğün. Her ne kadar sanmasam da senin değiminle “açık kalan son waliz”i dört gözle bekliyor olacağım. Işıklar içinde uyu güzel insan, Nazım’a Attila’ya ve daha nicelerine çok selam götür.