2019 56. kitabı
Okunma: 28 Temmuz 2019 20:10
#kitapyorum #grange #siyahkan #2019-56.kitap #şevketdeniz çevirmen #sayfasayisı 458 Bu adam ne yazsa okunur diyebileceğimiz nadide yazarlardandır Grange.Adam yazmayıp size resmen olayı yaşatiyor.Döktürmüş ki ne dötürmek.Kalemine bayilmamak mümkün degil.Seri cinayetler ki son sayfalar neredeyse soluksuz okundu.Ters köşe de oldukMüthis bir aksiyon ,eksilmeyen tat, akıcı sayfalar,iyi bir kurgu ve ararsanız var. Kitap tüm sevdiklerinize gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğiniz eserler arasinda. Uzun zamandır vermediğim 9 puanı bu kitaba verebilirim.Konuyu fazla irdelemeden kitaba geçersek : Marc bir gazetecidir.iyi bir kitap yazmaya karar verir.Bunun için seri cinayetler işleyen Reverdi ile araştırmalarina başlar.Ancak sorun şuki tanıdikları da bu olaylardan nasibini alacaktır.Etik olmadığını düşündüğüm marc sonunda Hatica 'ya yaptıklariyla kafamızı karıştırır.Hatica 'yı da anlamakta zorlandığım doğrudur.Ne alaka marc 'a ilgi duydugunu bir turlu kestiremedim. Kirap başlarda biraz mide kaldirsa da sonradan rayına oturuyor.Eniyisi tabi ki okuma listemize dahil edelim.Kitapla ve esenlikle
Siyah KanJean-Christophe Grangé · Doğan Kitap · 201514,1bin okunma