Kiraz Ağacı İle Aramızdaki Mesafe
2019 5. kitabı
Bir hastalığı konu alan kitaplara başlamadan önce heyecanlı oluyorum. Çünkü hastalığı yaşayan insnaların ne hissettiğini asla bilemiyoruz. Tahmin edebiliyoruz ama emin olmak için o hastalığa sahip olmamız gerekiyor. Bu tür kitap yazan yazarları mutlaka araştırırım. Genelde yazdıkları hastalığı yaşıyor oluyorlar ya da çevresindeki birisi bu hastalığı yaşıyor. Çok özel geliyor hastalık konusunu ele alan konular. Ama bu kitap beklentimi asla karşılayamadı. :/ Kitabın ana karakteri küçük bir kız çocuğu ve gözündeki rahatsızlık yüzünden görme yetisini yavaş yavaş kaybetmeye başlıyor. Kitap roman değilde daha çok hikaye gibiydi. Anlamlı bir amacı var ama zamandan zamana atlayışı çok kötü. Bir anda okulda bir anda evde bir anda eskide. Kafa karıştırmıyor ama okurken hoş değil. Şimdiki zaman ekiyle cümle devam ederken bir anda geçmiş zaman eki kullanıyor. Kitabın çok eksiği vardı. Bence bu konuyu yazarımız tekrardan daha özenli yazmalı.
Kiraz Ağacı ile Aramızdaki MesafePaola Peretti ·  Genç Timaş Yayınları · 202015,6bin okunma