2019 60. kitabı
Herkese Merhabalar... Beau 18’ini doldurmuş bir genç kız. Bir gün babasının gelip onu evleneceğini söylemesiyle kelimenin tam anlamıyla dünyası başına yıkılmıştır ama babasına karşı gelemez. Lucca İtalyan ailelerinden birinin lideridir. Kitabımız bu ikilinin aşkını konu alıyor. Kitabı çok severek okudum. İtalyan erkeklerine karşı olan sempatim bile kitabı okumak için bir sebepti. Lucca'nın başta hareketlerini kızarak okusam da İçinde olan gerçek aşkı , düşüncelerini , Beau'ya olan davranışlarını gördükten sonra Böyle güzel seven bir Lucca'ya hayran olmamak elde değildi. Beau'nun, Lucca'ya karşı dik duruşu , hiç bir zaman kendini ezdirmemesi , gözümde çizdiği güçlü kadın profiliyle kitabın favori karakterim oldu bile. Kitabın ne ara sonuna geldiğimi anlayamadım. Yazarın akıcı dili , kitabın içinde kaybolmamı sağlayan kurgusu ve Lucca'nın aşkı... Kitap tam anlamıyla mükemmeldi. Unutmadan kitapta sevdiğim şeylerden biri de araya serpiştirilmiş İtalyanca alıntılar oldu. WhatsApp durumuma bile yerleşmiş oldu kitap alıntıları. Herkese tavsiye ederim ️. . .
LuccaSeda Meydan · Parola Yayınları · 2018106 okunma