···Okunma: 14 Ağustos 2019 13:24 Ah Lisbeth, sen nasıl bir zekâya sahipsin öyle! Hayran kaldım resmen ve neden bu kadar geç okudum bu kitabı diye de bir pişmanlık duydum açıkçası. Milenyum serisine başlamayı hemen düşünmüyordum ama nedense bir anda bir sempati duydum kitaba ve başladım okumaya. Sayfalar su gibi aktı gitti. Kitabın cüssesi korkutuyor belki ama sürükleyici olması sayfa sayısını unutturuyor insana.
Kitabın konusuna gelecek olursak, oldukça köklü ve zengin bir aile var. Onların kızlarından biri esrarengiz bir şekilde kayboluyor. Yıllar geçmesine rağmen öldü mü kaldı mi hiçbir haber alınamıyor. Aile büyüklerinden birisi Milenyum dergisi yazı işleri müdürü Mikael'den bu olayı gün yüzüne çıkarmasını istiyor. Olaylar bu şekilde başlamış oluyor. Bu duruma sonradan Lisbeth de dâhil oluyor ve ikisi muhteşem bir ikili oluyor. Kaybolan kızın başına gelenler ise cidden çok kötü.
Başarılı bir kitap olmuş. Lisbeth'in kendi kanunlarını uygulaması da açıkçası hoşuma gitti. Çok da güzel yaptın, hatta az bile yaptın dedim. Serinin bir diğer kitabına ise sanırım eylülde başlar gibiyim.
#parlakmeltemkitapligi