Geceye şarkı sözü bırak 🙃
Hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar, hiçbir şeyi istemedim seni istediğim kadar.
Gün ağarınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlüm sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım Sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman🚬
Ruhun mu ateş yoksa o gözler mi alevden? Bilmem bu yanardağ ne biçim korla tutuştu. Pervane olan kendini gizler mi alevden? Sen istedin,ondan bu gönül zorla tutuştu..💫
Anladım☺
Hayatında ilk defa Ezan dinleyen Hristiyan youtuber kızın tepkisi :) youtube.com/watch?v=Bs0fJYs...
Altının gümüşler çarşısında satıldığını nerde duydun. Aynı sesle başka dillerde okunsun bakalim böyle insan ruhuna işleyip onu besliyor mu?😊
Dolaşalım kumsallarda Çılgın kalabalık artık uzaklarda Yorulursan yaslan bana Sarılıp uyuyalım gün batımında Belki üstümüzden bir kuş geçer Kanadından bir tüy düşer İner döne döne gökyüzünden Hiç bir yüz güzel değil senin yüzünden 🌟
Bekleyeceğim... bekleyeceğim... Geri dönmese bile Alıştım kaderin zulmüne artık Bana gülmese bile " Ne varsa eski şarkılarda var. :)