2019 70. kitabı
Kitap uzun ve dopdoluydu.Serinin başından beri Barrons'un duygularını sanki buzlu cam üzerinden izler gibiydim.Ara ara yoğunluk olsada hep bir sınır vardı.Ama Ateş Şarkısı duyguların şelale gibi aktığı bir kitap oldu.Bir yerde Mac'e kollarını açıyor ben baya baya eridim o sahnede.Neden sınırlarının olduğunuda öğrenmiş oluyoruz.Hep Mac açısından bakmıştık.Barrons'un tarafından bakınca da hak verdim.Dani ve Ryodan beni baya heyacanlandıran bir çift oldu.Onların arasındaki enerji elle tutulur cinstendi.Çoğu kişinin favori yeni çifti olduģuna eminim.Dani Dancer ve Ryodan arasında baya bocaladı.Dancer'dan hoşlanıyor olsa bile Ryodan'a sırılsıklam aşık bir kadın gördük.Ryodan Dani'ye seçim yapma fırsati bile vermedi.Benim antika adamım kendini geri çekti sırf Dani hayatını istediği gibi yaşasın diye.Kitabın sonlarına doğru boğazım düğümlendi.Ryodan seven ben Dancer'a üzüldüm.Dani'ye daha çok üzüldüm.Jo'ya üzüldüm,Alina'ya üzüldüm,Lora bile üzüldüm.Final havasında bitse bile hala çözülmemiş şeyler var.Yazarımız Dokuzlara özel bir kitap yazmalı.Ben Kasteo'yu aşırı merak ediyorum.Ceviri icin bir elestirim olacak.Neden aynı kişilerle devam etmiyorlar anlamıyorum.Bazı yerlerde bu benim tanıdıģim karakter olamaz dedim.
Ateş ŞarkısıKaren Marie Moning · Artemis Yayınları · 2018132 okunma