2019 39. kitabı
Açıkcası ben yeni çıkan kitapların reklam yapılırken abartıldığını düşünüyorum. Şişiriyorlar, şişiriyorlar, insanı beklentiye sokuyor, harikalar beklettiriyor. Ama okuyunca karşılaştığı tek şey hayal kırıklığı oluyor. Ahmet Ümit'in daha önce Patasana ve Beyoğlu Rapsodisi'ni okumuştum. Nerede o Patasana? Nerede Beyoğlu Rapsodisi? Aşkımız Eski Bir Roman kitabı bir kere sadece 220 sayfa civarı ve içerisinde 3 ayrı cinayet hikayesi var (ki her cinayet 70 sayfa civarı), gizem sıfır, katiller apaçık ortadaydı. Beni girdiğim beklenti içerisinde tatmin etmedi ve bana aradığım heyecanı vermedi. Tabi ki okunur ama beklentinizi düşük tutmanızı öneririm. Bu yüzdendir ki, yeni çıkan kitapları hemen okumama huyum vardır. Bir kez daha kendime hak verdim. Bu arada dipdipnot. Kitaba ismini veren Zeki Müren'in şarkısı, hiç olmuş mu?
Aşkımız Eski Bir RomanAhmet Ümit · Yapı Kredi Yayınları · 202331,3bin okunma
Abi okuymayın şu adamı. Şahsiyetsiz herifin teki. Sosyal medya maymunu olmuş zaten daha düzgün adamlar var prim vermeyin bu adamlara.
kalemine sağlık şekerim gerçekten berbat bir kitap. okuduğuma okuyacağıma pişman oldum.
kesinlikle