Kitap fiyatlarının yüksekliği baz alındığında hiç kitap okumamayı mı yoksa PDF mi tercih edersiniz?
Anket
·1 alıntı·
Bu yorum görüntülenemiyor
Ben istediğim kitap elimde yoksa ve internette pdf halinde varsa hiç çekinmem okurum. Neden bu kadar önyargılılar PDF kitaplara karşı anlamıyorum. Önemli olan okumak, kendine bir şeyler katmak. Ayrım koyulması bile saçma.
Korlan
Aynı düşünüyoruz, bazen ulaşılmaz fiyatlarda kitapları okumak istiyorum alım gücüm olmayınca pdf imdadıma yetişiyor
İnsanlar okusun da, ne okudukları, nerden okudukları çok da önemli değil!
Korlan
Çok doğru
Şuan bir kitap bir paket sigaradan bile ucuz, kitap almaz pdf okursak yayın evleri bir daha kitap basmazlar, yazarlar kitap yazmazlar, o yüzden hep destek tam destek gerekirse her gün bir ekmek parası bir kenara atıp ay sonunda bir kitap almalıyız. Benim düşüncem böyle
Gerekirse yeme içmeden kısarım yine de o kitabı alırım. Pdf kitabın yerini tutmuyor dokunup o sayfaların kokusunu duymam lazım..
Pahalı da olsa birşeylerden kesip kitap alırdım. Düşünüyorum da bwnim babam bundan 24 25 sene evvel annemin üç bileziğini verip üç kitap almış ve babam her kafası estiğinde okur kitaplarını tabi bizde. Kalıcı çünkü kokusu var göz yormuyor. Böyle bir adamın kızından pdf okuması beklenemez sanırım😅
Kitabımı gözümün önünde kitaplığımda ve vermeyi sevmeyenlerdenim....