2019 26. kitabı
Kitabı bitirdim ve hemen incelemeye geldim.Tabi kitabı bitirince bir duraksama yaşadım .Kitabın arka kapağında da yer alan 'Mutlak aşk' kavramını düşündüm .Ki okuyan herkeste bu soru ,kitap bitince belirecek diye düşünüyorum. Kimine göre ölümsüz kimine göre saplantılı denilebilecek bir aşk hikayesi anlatılıyor.Bu aşkı yaşayan kadının mektubundan oluşuyor kitap.Dili sade ve anlatımı oldukça akıcı yazarın.Ben okurken sıkılmadım .Ki zaten ince bir kitap.Benim için ilk Stefan Zweıg kitabıydı.Kitap fuarında satış sorumlusunun tavsiyesi üzerine almıştım.Ben gibi hiç yazarı okumadıysanız bu kitabı ile başlayabilirsiniz . Tavsiye kısmını da geçtikten sonra biraz düşüncelerimi aktarmak istiyorum. Kitap sizi okurken de bitirirken de düşünmeye itiyor.Aklınızda soru işaretleri oluşturuyor. Zihninizde yer edinmiş kavramları tekrar sorgulatıyor.Kitabın içeriğini çok anlatmak istemediğim için bu kadar aktarabiliyorum.Kitabın en iyi özelliklerinden birisi de psikolojik birçok kavramın güzel bir şekilde işleniş olması.Tekrar söylüyorum ince bir kitap olmasına rağmen içinde birçok şeyi barındırıyor.Kısa zamanda okunabilecek ve vaktinizi iyi değerlendirmenize yardımcı olacak bir kitap.
Bilinmeyen Bir Kadının MektubuStefan Zweig · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2022266,3bin okunma