···Okunma: 23 Eylül 2019 15:54 Kitap, şimdiye kadar okuduğum en güzel kitaplardan bir tanesi. (aslında şimdiye kadar çok kitap okumadım ama çaktırmayın) Ama cidden çok güzel.
İstediğimiz, hayal ettiğimiz insan gibi olmak için bize yol gösterici bir kitap.
Kitaptan öğrendiğim; her zaman pozitif ve olumlu olmamız, herkese iyi davranmamız, kimseye kızgın olmamak ve kin gütmemek, çünkü kendini üzdüğünde vücudunu da üzmüş oluyorsun ve bunun sıkıntıları hem psikolojik hem de vücutta çeşitli etkiler bırakabiliyor. O yüzden hep mutlu olalım her halimizle. Sahip olduğumuz her şeye şükredelim ve herkes için sağlık, zenginlik, başarı, güzel hayat dileyelim. İnsan kendisi için istediği güzelliği başkaları için de istemeli ki o zaman insanlığın farkına varsın. Bencillik kimseye fayda vermez. Dünyada her şey çok fazla. Sağlık da zenginlik de her şey. O yüzden herkes için güzellik isteyebiliriz.
Kitapta başlığın da dediği gibi bilinçaltından da bahsedelim.
Kitaptaki egzersizler de her gün yapılmalı. Özellikle gece uyumadan önce ve sabah uyandıktan sonra. Çünkü kitapta bilinçaltının en açık olduğu ve telkin verilecek anın bu zamanlar olduğunu belirtiyor. Bilinçli aklımızı kullanarak bilinçli olmayan aklımızı yani bilinçaltımızı istediğimiz gibi yönlendirebiliriz. Bu bence kitapta belirttiği gibi 20. yüzyılda öğrenilebilecek en büyük mucize olabilir.