2019 30. kitabı
Okunma: 20 Ekim 2019 05:56
Bu kitap beni benden aldı Bebelerin adaya düşmüş hali gibi ama ne bebelerYazar güzel bir profil oluşturmuş konusu da fena değil dedim domuzlarla, domuzcukla, ateşle geçti Reis sen misin ben miyim derken baktım ki bi gemi geldi bi de abimiz geldi taam bitti didim Abimiz de sanki parka gelmiş gibi iyi oynuyor musunuz diyo he satın aldık adayı ateşe verdik oyun falan takılıyoz Ne kadar rahat adam yavv bitene kadar akla karayı seçtim ne olacak ne bitecek derken bi ordan kaçma bi buradan kaçma aha birşey oluyor tam dedimmm demez olaydım kitap bitti Iyiki de bitti zaten bu neymiş yaa Ama burada tabii ince dokunuşlar var hayata dair sadece kitap sıkıcıydı lakin anlam olarak fena değildi. Her dönemde insanoğlu uyum gösterip ortama alışmakta Durumun nasıl olduğu önemli değil bence yaşam koşulları melek gibi olan canlıları da şeytan yapabiliyo. Domuczuğun(tombis sevimli karakter gözüme öyle canlandı) ne suçu vardı ölecek kafası parçalanacak ceseti deniz alıp götürecek kadar bi de o kadar uyumluyduIyiki gözlüğü varmışta sayesinde ateş yaktılar. Efendim okunabilir bilmiyorum karar sizin🤗
Sineklerin TanrısıWilliam Golding · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202597,3bin okunma