·128 syf.····Okunma: 28 Ekim 2019 18:15 DİKKAT SPOİLER İÇEREBİLİR️️Evet bol alıntılı bir kitap oldu🤭🤭şöyle kitabın yazarını çok yakından tanıyorum ve kitabın baş karakteri gerçek bir insan olduğu için kurgu mu değil mi diye düşünmüyor insan kendini inandırmamak içinülkemizde ayıplanan bir olay olan insanların cinsiyet değiştirmesini konu alıyor.Efsun küçüklüğünden beri kendini kız olarak değil erkek olarak görüyor ve bunu belli bir yaşa kadar ailesine dahi söyleyemiyor ama bu süreç içerisinde kendi bedeninden de bir o kadar rahatsız.Bedenini öldürmek istiyor ama kendini öldürmek istemiyor bu sebeple anoreksiya hastalığına yakalanıyor hatta üstüne bazı psikiyatrik tanılar alıp tedaviye başlıyor.Hayatına en son feridun doktor girene kadar ondan sonrasında en büyük yardımcısı o oluyor ve bazı şeylere cesaret ediyor kimlik değişimi için ameliyatlara vs giriyor bu süreçte ailesi ona rest çekiyor kabullenmeyip ama o kendine olan güvenini asla kaybetmeden tüm zorlukların üstesinden geliyor.Bir takım ameliyatlar geçiriyor bazı komplikasyonlar oluyor vs vs...Kitabın bu translık sürecini çok güzel anlattığını düşünüyorum.Ve okutun okuyun diyorum